Vratimo se korenima za vreme Korone – TOP 5 PC multiplejer igara
U doba kada nam je zabranjen izlazak iz kuće posle 20 časova, a još uvek smo željni kontakta, makar virtuelnog, preostaju nam video igre. Stoga, predstavljamo Vam TOP 5 PC igrica multiplejer za vreme vanrednog stanja:
  • World od Warcraft (WoW):

Svaki ozbiljan gejmer je bar jednom čuo za ovaj naslov, koji karakterišu brojne ekspanzije i brojna pitanja, od kojih je glavno samo jedno: Horda ili Alijansa. WoW je MMORPG tip igre iz širokog dijapazona Blizzard-ove ponude. Igrajući imaćete priliku da istražite celokupan svet Warcrafta, levelujete Vašeg heroja na preko 100 nivoa (u zavisnosti od ekspanzije koju igrate), da sakupite brojne ajteme i odbranite zastavu frakcije, kojoj pripadate u jednom od mnogobrojnih Battlegroundova. Jedina mana ove igrice je što mesečna pretplata košta 1500rsd, ali kao uteha, postoji veliki broj privatnih servera koji su besplatni.

  • League of Legends (LoL):

LoL je planetarno popularan Riot-ov naslov, štaviše, stigao je do nivoa E-sporta. Sistem je jednostavan – ko prvi uništi protivničku bazu, taj je pobedio. Igra se po sistemu dva tipa od po pet igrača. Svakim novim nivoom dobijate poene, koje možete unovčiti za novog čempiona. Izaberite svog čempiona i Summoner rift je Vaš.

  • Dota II:

Dota II možemo nazvati LoL pre Lola, ali u Blizzardovoj izvedbi. Koncept su isti. Čempioni su heroji. Ono što je zanimljivo u ovom naslovu, jeste da je Dota II samostalni nastavak već legendarne strateške igre Warcraft III. Ovim je Blizzard, još jednom u svojoj istoriji, postavio visoke standarde u online gejmingu.

  • Counter 1.6

Jedan od naslova koji nas vraća u dane osnovne škole, kada smo posle časova trčali u obližnju igraonicu, uplaćivali po sat vremena za 50rsd i ,,pucali se’’ do mile volje. Nepotrebno je govoriti da birate između dve frakcije, gde pobeđuje ona čiji igrači ostanu u životu na jednoj od velikog broja mapa. Za one koji žele inovacije preporučujemo CS:GO.

  • GTA San Andreas Multiplayer

Grove street je duži nego ikad, a Sidžej (CJ) više nije sam. U ovoj izvedbi, popularnog Rockstar-ovog naslova, omogućeno Vam je da proživite mafijašku avanturu sa Vašim društvom, a kako će ona izgledati, to je na Vama.

Pored ovih naslova, preporučili bismo Vam još neke, kao što su: Minecrafr, Fortnite, Heros of the Storme i za one nostalgične Yu-Gi-Oh Legacy of the Duelist.

Piše: Filip Marković

Leave a Reply

Your email address will not be published.