USF Gaming Fair početkom marta

Unija studenata Fakulteta organizacionih nauka četvrti put za redom organizuje projekat pod nazivom USF Gaming Fair powered by LG.

USF Gaming Fair je projekat humanitarnog i edukativnog karaktera, koji se ove godine održava u periodu od 6. do 8. marta.

Projekat je delom humanitarnog karaktera, jer se prva dva dana organizuje humanitarni gejmning turnir koji garantuje dobru zabavu. Sva sredstva od turnira biće prosleđena na račun fondacije ,,Podrži život’’.

Sa druge strane, pored zabave i humanosti, projekat pruža edukativni karakter. U okviru ova tri dana, poslednjeg se organizuje Sajam gejming industrije. Sajam je namenjen svim studentima koji su zainteresovani za aktuelnosti u okviru gejming industrije.

Ove godine, generalni partner USF Gaming Fair-a jeste upravo dobro poznata kompanija LG, a pored nje su projekat podržale kompanije: Computerland, Nzxt, Trust, GamePub, RuR…

Dakle, ukoliko te zanima gaming industrija, imaš iskustva u turnirima video igrica, želiš dobru zabavu i da čuješ nešto novo od 6. do 8. marta su ti otvorena vrata FON-a!

Promote & earn money

Leave a Reply

Your email address will not be published.