TOP 5 KOMEDIJA ZA DANE U IZOLACIJI!

Dani u izolaciji mogu biti izuzetno dosadni. Predstavljamo vam 5 komedija koje će vam pomoći da ih lakše prebrodite i vratite im osmeh.

#1 Grown Ups (2010)

Drugove iz detinjstva spojiće nemili događaj. Ti dani će ipak biti nezaboravni za pet sasvim različitih porodica. Netrepeljivost, uticaj mobilne telefonije na najmlađe, svađe i nesuglasice, pretvoriće se u najlepši odmor na vikendici pored jezera. Uživanje u prirodi zauvek će promeniti živote svih članova. Smeh do suza je zagarantovan! 
P.S. Ukoliko vam se ovaj film dopadne, obavezno pogledajte i drugi deo! Akteri su isti, priča još zanimljivija!

#2 Naked (2017

Rob (Marlon Wayans) napokon dobija šansu da oženi Reginu (Megan Anderson), iako to njen otac otvoreno pokušava da zaustavi, boreći se da odabranik njegove ćerke bude njen bivši dečko. Međutim, to ih ne sprečava. Ali svaki put kada treba da se nađe ispred oltara, Rob se budi nag u liftu. Sudbina mu pruža šansu da taj dan prođe bez greške. Da li će shvatiti šta se dešava, uspeti da pokaže da je on ,,pravi’’ i konačno oženiti ženu svojih snova? Saznajte u vrhunskoj komediji Mike-a Tiddesa. 

#3 The secret life of pets (2016)

Šta rade vaši kućni ljubimci kada ostanu sami? Max je Jack Russell Terierr koji ima savršen život – divnu gazdaricu, odlične prijatelje, živi u velikom stanu i jede raznovrsnu hranu. Sve se menja kada Katie odluči da mu dovede prijatelja. Svet kriminala u životu naših ljubimaca, njihova međusobna, bezuslovna ljubav i jedinstvo, raznežiće vas i nasmejati u 50 minuta ove odlične animirane komedije. 

#4 Miss Congeniality (2000)

Život jedne F.B.I. agentkinje ume biti nepredvidiv. Grace (Sandra Bullock) ni ne pomišlja da će iz muškog odela morati da uskoči u uske haljine, kako bi rešila slučaj i to baš na izboru za Miss SAD-a. Na teškom putu će uspeti da probudi ženstvenost u sebi, naiđe na nove ljude, promeni svoja razmišljanja i poglede na svet, a možda i da pronađe svog partnera.

#5 Some like it hot (1959)

Crno – beli filmovi će zauvek biti in.

Dvojica muzičara (Tony Curtis, Jack Lemmon) moraju da napuste zemlju, usled slučajnosti da su svedoci ubistva. Prerušeni u žene, odlaze na put sa ženskom muzičkom grupom. Džo se zaljubljuje u jednu od članica grupe (Marilyn Monroe). Pokušajima osvajanja, zaplet dovodi do vrhunca. Američki filmski institut je proglasio film najboljom komedijom svih vremena.

Piše: Ivana Ninić

Promote & earn money

Leave a Reply

Your email address will not be published.