SUUB- Rezultati košarkaških utakmica

Farmaceutski i Arhitektonski fakultet bolji od svojih protivnika

U okviru 12. kola košarkaške SUUB lige, 7. marta u hali “Radivoje Korać”, ženska ekipa Farmaceutskog fakulteta savladala je devojke sa Rudarsko-geološkog fakulteta rezultatom 38:27. Najbolja u redovima Farmaceutkinja pokazala se Marina Stojić sa ostvarenih 18 poena od kojih je polovinu postigla prezicnim šutom za tri poena. Najistaknutija u ekipi Rudarsko-geološkog fakulteta bila je Radovanovićeva sa 7 poena.

Odmah nakon ove utakmice, na teren su izašli momci sa Arhitektonskog i Filozofskog fakulteta. U ovoj borbenoj utakmici, sreća i koncentracija bile su na strani Arhitekti koji su Filozofe pobedili rezultatom 55:50. Najistaknutiji u redovima Arhitektonskog fakulteta bio je Milenković sa čak 27 poena, dok je ista titula u ekipi Filozofskog pripala Nikoliću sa 11 postignutih poena.

Građevinci i Elektroinženjeri lako do poena

U hali “Radivoje Korać” 7. marta, svi ljubitelji košarke i SUUB lige mogli su da uživaju u i te kako uzbudljivom sportskom vikendu.

Od 19h na terenu su se susrele ekipe Građevinskog i Poljoprivrednog fakulteta gde su pobedu odneli upravo Građevinci rezultatom 53:44. Pobedu svom timu doneo je Vučević sa 12 poena, dok je otpor na drugoj strani pružao Ristić sa neverovatnih 17 poena.

U narednoj utakmici između ETF-a i Fakulteta bezbednosti, Elektroinženjeri pokazali su se znatno bolje i savladali protivnika rezultatom 47:39. Najistaknutiji u redovima pobedničke ekipe bio je Kesić sa 11 poena, dok je za Građevinare najviše poena, čak 14, postigao Stojčić.

Farmacija za nijansu bolja od Geografskog, Veterinari ipak slabiji od ekipe Fakulteta za fizičku hemiju

U subotu, 7. marta, u hali “Radivoje Korać” u okviru 12. kola košarkaške SUUB lige, od 21h sastale su se ekipe Farmaceutskog i Geografskog fakulteta. U ovom duelu spremniji su se pokazali košarkaši Farmacije koji su savladali ekipu Geografskog fakulteta rezultatom 39:33. Najviše poena, čak 15, postigao je Pavlović, dok mu je u protivničkoj ekipi parirao ratković, sa ostvarenih 12 poena.

U 22h, na teren su izašli košarkaši Veterinarskog i Fakulteta za fizičku hemiju. Pobedu ekipi Fakulteta za fizičku hemiju rezulttaom 54:47, donele su trojke Mladenovića, čiji je konačni učinak bio 15 poena. Najspremniji u redovima Veterinara pokazao se Šibalić sa čak 19 poena.

Piše: Iva Jevtić

Promote & earn money

Leave a Reply

Your email address will not be published.