Sloboda govora i dobra potpala za zimu

Prva dva MIG-a dostavljena su na aerodrom u Batajnici iz sekend hend „Uradi sam“ šopa. Braća Rusi su još jednom pokazali svoju darežljivost i nakon što naši pojedu čokoladu, u žutom pakovanju pronaći će se stare delove „Nive“ i po koje krilo uz uputstvo i sličicu. Kada sastave MIG-a treba da operu MIG-a, testiraju MIG-a i popuše MIG-a, a Srbija će konačno moći da posmatra sopstveno razaranje iz vazduha. Vlada je zahtevala da se pošalje još sličnih letelica, te da u svaku smestimo po jednog ministra Vulina i da mu olakšamo putovanje za Kanadu.

Nisam bio siguran hoćemo li pre dočekati pronalazak ubice jadne pevačice ili sletanje borbenih aviona, ali ubica je u blagoj prednosti obzirom da se o kretanju policije i aktivnoj istrazi obaveštava putem dnevnih novina. Čitavu rekonstrukciju ubistva i silan niz dokaza i svedoka sa sve većim brojem osumljičenih moći ćemo zasigurno uskoro da vidimo i na TV seriji.

Saobraćajna nesreća… Saobraćajna nesreća… Saobraćajna nesreća… gde svakodnevno saznajemo broj mrtvih i ranjenih putem javnog informisanja.

Srbin ubijen nožem u masovnoj tuči sa Avganistancima u Beču, njegov prijatelj Bugarin povređen. Bugarin? Prijatelj? Opet pravimo iste greške. Na drugom kontinentu imamo civilizovane Amerikance koji se opet igraju Amerikanaca. Jedan penzioner i deset pušaka, dobrodošli u zemlju slobode. Starkelja je rezervisao sebi sobu sa prelepim pogledom, skuvao kafu i pustio svoju omiljenu muziku koja je nadjačala i kantri pevača Adlina te je pažnju njegovih 30.000 slušalaca usmerio na svoju pesmu. Na tom desetominutnom nastupu krv, sreću, suze i znoj ostavilo je nekih 500 osoba a od toga minimum 58 ostavilo je i više od toga. Kada je obezbeđenje upalo u bekstejdž da rasturi zabavu on je odlučio da odsvira i sebi jednu za kraj… u glavu. Sada verovatno u raju ispija viski sa Hitlerom, Huseinom i njima sličnima.

Ljudi su po svojoj prirodi nasilni i kao što sam već jednom naveo, sami ćemo sebe istrebiti. No, dosta o nasilju. Prelazimo na vedrije teme. Katalonci i Španci se poubijaše, bogu hvala, a prošlo je tek nekoliko dana od referenduma koji su proglasili neustavnim. Stručnjaci tvrde da će se već sledeće godine Katalonija, čuj mene Vojvodina, Katalonija otcepiti. Leo Mesi kao osvajač premijer lige sa Barselonom. Više nije nemoguće.

Željko Joksimović je kao heroj nacije prisustvovao rođenju sopstvene dece a pozorištem su lelujale kite i guzice čitavih 24 časa samo za naše kulturno uzdizanje. Umetnost je otišla dođavola otkad se Kurt Kobejn oprobao u modernom slikarstvu korišćenjem sačme umesto kičice.

Odbojkašice su nakon osvajanja zlata za najlepše devojke osvojile i ono manje bitno zlato. Počistile su konkurenciju kao Vučić penzije i bez izgubljenog meča pokazale dominaciju. Osvrt na balkon skupštine i još jedno veliko hvala našim lepoticama koje ispred sebe imaju jedan divan period, te im želim da još jače pregaze svaku narednu prepreku u svojim životima.

Kupite i sutra primerak dnevnih novina da bi ste bili obavešteni poput Koštunice i da upijete u sebe sveže informacije koje napamet i moj ker Đole zna. Ne zaboravite da pročitate horoskop, verovatno je istinit koliko i ostatak teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.