POLjOPRIVREDNI FAKULTET – Studentsko organizovanje Agrobiznis konferencija

Studenti poljoprivrednog fakulteta, pod okriljem Međunarodne organizacije studenata poljoprivrede i srodnih nauka, već četvrtu godinu za redom organizuju Agrobiznis konferenciju pod sloganom Za korak ispred u agrobiznisu. Ovogodišnji događaj je rezervisan za 21. mart sa početkom registracije od 9.00h, a održaće se u velikoj sali Poljoprivrenog fakulteta u Zemunu. Pitali smo Jovanu Petrović, PR-a beogradskog komiteta ove organizacije, šta je Agrobiznis konferencija i šta nas očekuje ove godine?

1.Šta je Agrobiznis konferencija?


Agrobiznis konferencija je događaj namenjen studentima Poljoprivrednog fakulteta, studentima srodnih nauka i edukativnog je karaktera. Namenjena je takođe i onima koji žele da pokrenu sopstveni biznis ili onima koji žele da steknu nova znanja. Konkretno tema Agrobiznis konferencije ’’Za korak ispred u agrobiznisu’’ obuhvata predavače iz oblasti agrotehnologije i zaštite životne sredine, pored toga obuhvata i inovacije u poljoprivredi i aktuelne teme, kao što su uzgoj, sadnja borovnica, lešnika i ostalih akutuelnih kultura, takođe i njihova zaštita.

2.Šta studente očekuje na Agrobiznis konferenciji?


Studente očekuju veoma zanimljiva predavanja na temu poslovanja u poljoprivredi i inovacija u istoj, takođe imaće priliku da čuju savete primenjive u sopstvenoj karijeri u agrobiznisu od predavača iz vodećih kompanija, kao i da učestvuju u dve panel diskusije: Agrotehnologije i Prvi koraci u agrobiznisu, gde mogu dobiti odgovore na svoja pitanja.

3.Šta je inovitet u odnosu na prethodne godine?
Pored predavanja i panel diskusije, ove godine učesnici će imati priliku da prisustvuju sajamskom delu događaja, gde će brojni izlagači doći sa svojim proizvodima kao što su vina, sirevi i slično. Takođe, na ovom delu konferencije studenti će dobiti priliku da se informišu i o potencijalnim praksama koje se nude od strane kompanija koje gostuju.

Piše: Filip Marković

Promote & earn money

Leave a Reply

Your email address will not be published.