Počinje studentska futsal liga 2021.

Nastavak sportskih takmičenja je dugo bio pod znakom pitanja zbog epidemiološke situacije. Nakon duže pauze, dobili smo obaveštenje da je početak futsal lige planiran za 27/28.02. 2021.

U utorak, 23. 02. 2021. godine, održaće se onlajn sastanak koji će početi u 18 časova i 30 minuta. Na pomenutom sastanku će se organizovati žreb za futsal ligu i u konkurenciji muškaraca i u konkurenciji devojaka. Timovi će biti u obavezi da preko dostavljenog formulara, popune spisak igrača koji će se takmičiti. Formular mora biti overen od strane nadležnog organa njihove visokoškolske ustanove.

Svi prijavljeni igrači će biti u obavezi da odrade lekarski pregled, kako zbog lične bezbednosti tako i zbog bezbednosti svih ostalih učesnika. Nadamo se da timovi, tokom ove duže pauze, nisu izgubili motivaciju, da su održali formu i da će takmičenje biti na istom nivou kao i pre pauze.

Magazin Student se nada da će se takmičenje uspešno održati, da će svi učesnici ostati zdravi i da će se i ostali sportovi uskoro vratiti na teren.

Piše: Bojana Krezović

Sportske vesti

Studentska futsal liga

Leave a Reply

Your email address will not be published.