Odložena kolokvijumska nedelja na FON-u

Fakultet organizacionih nauka u Beogradu današnjim saopštenjem na sajtu fakulteta odložio je kolokvijumsku nedelju zbog trenutne situacije sa korona virusom.

Poznato je da se na Fakultetu organizacionih nauka (FON) predispitne obaveze polažu u terminima koji se određuju u tzv. kolokvijumskoj nedelji. U toj nedelji studenti spremaju i uče svoje predispitne obaveze i polažu ih na testovima i sličnim zadacima. Zbog razvoja događaja u Srbiji vezanih za pandamiju korona virusa, Kolegijum ovog fakulteta doneo je odluku o odlaganju kolokvijumske nedelje.

,,Obaveštavamo sve studente da će usled pogoršane epidemiološke situacije, planirana kolokvijumska nedelja biti odložena do daljnjeg, dok će se onlajn nastava od ponedeljka, odvijati kao i do sada za sve četiri godine’’, objavljeno je ne zvaničnom sajtu FON-a.

Epidemija korona virusa treći put je zahvatila Srbiju. Dosadašnje brojke zaraženih premašile su brojke iz prethodnih talasa. Uvedene su nove mere koje stupaju na snagu od utorka kao što su skraćenje radnog vremena do 18:00 časova restoranima, kafićima, barovima, klubovima, kladionicama i tržnim centrima i druge propisane mere.

Piše: Nedeljko Tišanović 

Foto izvor: Google

Studentske vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published.