KAFETERIJA GARDOŠ — MAGIČNI KUTAK ZEMUNA

Zemunski kej, Dunav, kaldrmisan put i kafa – magija kafeterije Gardoš. Sedite, stavite sunčane naočare i naručite omiljeno piće. Vreme je za uživanje.

Ukoliko želite da se na trenutak nađete u bajci, ovo je pravo mesto. Van gradske buke, sa očaravajućim pogledom, kafeterija Gardoš zaista jeste magični kutak Zemuna. Nadomak Zemunskog keja i Gardoš kule, sjajan je izbor za beg od obaveza i gradske buke. Osim dobre kafe, ovo mesto poseduje i Secret garden, baštu savršenu za još malo dodatnog mira. Unikatan prostor i prijatna atmosfera samo su neke od stvari kojima ćete svedočiti ako se odlučite da vaše sledeće piće bude ispijeno upravo u kafeteriji Gardoš.

Ukoliko je već počela da vas hvata praznična euforija, to je samo razlog više da posetite kafeteriju. Novogodišnja dekoracija je tu, a sa prozora vam mašu plišani medvedi. Bašta broji oko četrdeset mesta, a pored kafe, možete uživati u dobrom vinu i hrani.

Kada zahladni, selimo se unutra. Tamni zidovi, biljke, šareni jastuci,drveni detalji i gitara u uglu. Čitav enterijer odiše toplom kućnom atmosferom i nije ništa manje magičan od spoljašnjosti. Ušuškanost i bajkovitost najbolji su načini da se kafeterija Gardoš opiše. Dragulj Zemuna, udobno mesto, sa dobrom muzikom I živopisnim detaljima. Dovoljno da se kvalitetno provede vreme.

Usred zemunske bajke, gosti kafeterije deluju zadovoljno, srećno i nasmejano. Ovo mesto se definitivno izdvaja od drugih i na poseban način ističe u moru kafića koji liče jedni na druge, zaista vredi posetiti. Kafeterija Gardoš nalazi se u Njegoševoj 53. Kafa se već kuva, a ljubazno osoblje vas čeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.