Izložba studenata Visoke škole elektrotehnike i računarstva

U holu Visoke škole elektrotehnike i računarstva je 25. marta postavljena izložba fotografija visokoocenjenih studenata na predmetu Tehnike snimanja slike. Oni su stvorili inspirativne fotografije u okviru portretne i socijalne tematike.


„Nismo želeli da radovi za koje mislimo da su reprezentativni ostanu u fioci, tako da smo odlučili da organizujemo izložbu ispitnih radova. Prošli smo kroz proces planiranja, organizovanja i realizacije kroz koji smo naučili način promišljanja i kako da od digitalnih fotografija stvorimo nešto materijalno što postoji oko nas i na šta možemo da budemo ponosni. S obzirom da je ovo studentska izložba, i to naša prva, veoma smo zadovoljni kako je sve ispalo”, rekla je za Student Jelena Tokin, jedna od studentkinja Visoke škole elektrotehnike i računarstva čije su fotografije izložene.

Svi zainteresovani mogu posetiti izložbu u holu Visoke škole elektrotehnike i računarstva. Izložba studenata je organizovana uz poštovanje svih epidemioloških mera. Postavka izložbe trajaće do kraja semestra.

Piše: Dunja Marić

Kultura – Student

Visoka škola elektrotehnike i računarstva

Leave a Reply

Your email address will not be published.