I youtuberi na SBF-u!

Završen i ovogodišnji studentski biznis forum!

Trećeg dana Studentskog biznis foruma govorilo se o savremenim načinima zapošljavanja.

Prvo predavanje održao je Dušan Srbljak osnivač Axe-a web sajta. Objasnio je kako funkcioniše youtube platforma i takođe napravio paralelu kako je digitalni svet izgledao u vreme kada je počinjao, a kako izgleda sada. Njegova poruka svim prisutnima bila je da se očuva trezvenost i da svi imaju pravo na slobodu izbora.

Zatim je usledio poslednji panel na kome su učestvovali Jelena Radović digital and marketing consultant i Marko Lončar freelancer.

Jelena je vlasnik marketing agencije, takođe i održava predavanja o digitalnom marketingu gde je akcenat stavljen na digitalnu pismenost. Smatra da je konstantan rad i motivisanost ključ uspeha u ovoj sferi.

Marko je govorio o tome da je izuzetno bitno da se istraži da li je nekome potrebno to što mu vi nudite.

Koncept  freelancing-a jeste autonomnost i mogućnost da zarađujete novac, a da imate slobodu u odabiru poslodavca kao i o vremenskom periodu kada bi taj posao bio završen.

Njegov savet svim mladim ljudima je da pokušaju da se bave ovim poslom ukoliko imaju želje. Na kraju je usledilo svečano zatvaranje konferencije, gde su učesnicima dodeljeni sertifikati

Promote & earn money

Leave a Reply

Your email address will not be published.