Hostel za studente u centru Beograda!

Prilikom upisa fakulteta svaki student iz unutrašnjosti Srbije, ali i iz inostranstva susreo se sa problemom stanovanja. Opcije su do sada bile studentski dom, privatan smeštaj u iznajmnjenom stanu ili kod nekog rođaka.

Od danas pa nadalje definitivno ne bi trebalo da imaš takav problem jer kada dođeš u Beograd postoji mesto koje će te kupiti na prvi pogled!

Dozvoli da te upoznamo sa Good People Hostel-om koji se nalazi u srcu Beograda, na svega 12 minuta od drevne Beogradske tvrđave u Knićaninovoj 12 na Dorćolu. Odlična povezanost sa svim delovima grada, a prva autobuska stanica se nalazi na svega šest minuta hoda od hostela.

Minimalizam definitivno krasi ovaj prostor pa ćeš tako sigurno uživajući provoditi svoje studentske dane.

Sam koncept ovog hostela koncipiran je u vidu ženskih ili mešovitih spavaonica koje su sadržane od kreveta na sprat u vidu kapsula. Kapsule su u hostelskoj industriji prisutne svuda u svetu, pa tako neki od najpopularnih hostela po čijem principu je urađen i ovaj hostel možemo videti na Tajlandu, Rusiji, ali i u Japanu. 

Za one koji svakako žele nešto malo više privatnosti na raspolaganju su privatne sobe, od kojih neke poseduju i sopstvena kupatila, dok su za sve ostale sobe kupatila zajednička. Ono što je jako bitno za studente koji imaju nekog kućnog ljubimca, hostel je pet friendly!

Naročito je bitno, pogotovo sada kada se skoro sve odvija online imate besplatan WIFI za posao ili studije, a u nešto toplijim danima ćeš sigurno uživati u predivnoj bašti koja se nalazi u sklopu ovog kompleksa.

„Smeštaj u hostelu Good People Hostel Belgrade opremljen je klimatizovanim sobama, salonom, besplatanim WiFi, lepom baštom, a takođe se svakodnevno čisti i dezinfikuje. Gostima su na raspolaganju zajednička kuhinja i pribor za pripremu roštilja.“ poručuju iz Good People hostela.

Recepcija ovog divnog hostela biće ti na usluzi 24 sata svakog dana u nedelji, pa ćeš tako i probleme tehničke prirode brže rešiti. Ono što verovatno tumačiš kroz tekst, jeste da je ovo idealno mesto za stanovanje tokom studija.

Good People Hostel odlučio je da studentima pruži jedinstvenu i pravu priliku da se oprobaju u ovakvom načinu života. Za samo 1.200 dinara moći ćeš da provedeš dva dana u ovom hostelu, a za 12.000 dinara čak 30 dana! Ljudi iz ovog predivnog hostela te sa nestrpljenjem očekuju!

Instagram stranica Good People Hostel Belgrade

Facebook stranica Good People Hostel Belgarde

Good People Hostel Belgrade

Piše: Lazar Smilić

FOTO: Student

Studentske vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published.