Horoskopski znaci kao studenti

Oprez horoskop! Pre čitanja horoskopa posavetujte se sa astrologom oko podznaka, koji će ili poboljšati ili pogoršati sliku o vama. Budite spremni na brutalnu istinu!

horoskop

Jarčevi

Oni su pre svega strpljivi i organizovani studenti. Sve završavaju u roku, pišu romane u mejlovima profesorima. Uvek su dva koraka ispred svih. U top deset studenata su.

Vodolije

Vole slobodu i studentske žurke. Kada zagusti nije im teško da nauče sve. Čak i da ne nauče sve svojim manipulatorskim sposobnostima će vas ubediti da su najbolji u datoj oblasti.

Ribe

Čudna stvorenja. Pomažu svima ,kao da vole da ih svi koriste. Vole da se samosažaljevaju i da kukaju. Teško vama ako padnu ispit…

Ovnovi

Studenti za koje ni ne znaš da postoje ,ali imaju sve desetke. Svaki korak mere dva puta. Guraju svoju priču i teže ka dobrom položaju, pa makar i gazili preko drugih.

Bikovi

Rekli bi da su lenji, ali oni jednostavno imaju svoj tempo rada. Jako su tvrdoglavi i u stanju su da izlaze na ispit dok ga ne polože. Često prave pauze ,jer ne mogu učiti na prazan stomak.

Blizanci

Studenti koji ne znaju šta žele.Malo bi da se provode ,pa bi da uče. Jedan dan popularni,a sutra su već anonimni. Omiljena njihova pesma je „U meni su dve“.

Rakovi

Tip studenata koji se ubije od učenja i kada odu na ispit trema ih ubije. Nervozni su i jako krhkih osećanja.Šestica bi ih ubila,a i za deset reku suza isplaču.

Lavovi

Studenti koji su uvek u centru pažnje, Za njih važe epiteti samo u superlativu.Oni su najpametniji, najbolji studenti , najlepši, najorganizovaniji…. Ma zapalili bi svakog ko pokušava da ih nadmaši.

Device

Studenti koji su perfekcionisti. Sve planiraju do sitnih detalja i proveravaju milion puta. Jure desetke i imaju najdetaljnije skripte. Ako ne znaš gramatiku dobiju nervni slom i odmah te ispravljaju.

Vage

Studenti koji su teške uvlakače. Sa svima su se slažu , menjaju mišljenje u svakoj sekundi. Znaju kako sa profesorima i zbog toga odlično prolaze i kad ništa ne znaju.

Škorpija

Studenti koji sve znaju o svakome. Iskopaće sve o vama i naravno iskoristiti kada im se zamerite. Ne praštaju ništa. Probušene gume na autu profesora su sasvim slučajan događaj kada padnu ispit. Uvek su ful sređene.

Strelčevi

Studenti koji jure razmene. Jako su inteligentni i brzo uče. U stanju su da pričaju i pričaju. Žive u nekom svom svetu. Vole izazove i rado prihvataju takmičenje.

Piše: Đurađ Jovanić

FOTO: Pixabay

Horoskop beogradskog asfalta

Leave a Reply

Your email address will not be published.