Globaltel akcija za praćenje online nastave: 1 GB interneta + besplatane SIM kartice za sve studente
Globaltel mobilni operater je tokom prvog talasa korona virusa pokrenuo akciju za školu ,,Veljko Dugošević’’ u Beogradu putem koje je školi bio obezbeđen besplatni internet kako bi se olakšala online nastava. Akcija se pokazala kao veoma uspešna pa se nastavlja i proširuje, tako da će svi đaci i studenti moći da dobiju besplatne SIM kartice. Đaci i studenti će biti nagrađeni sa 1 GB dodatnog interneta za svaki kupljeni paket u Globaltel mreži.

Đaci i studenti već od danas mogu otići u Globaltel poslovnicu u Makenzijevoj 24 sa đačkom knjižicom i indeksom. Sa tim dokazom će od zaposlenih u Globaltelu dobiti besplatnu SIM karticu. U Globaltel poslovnici će biti upućeni u to kako da ostvare sve pogodnosti, odnosno kako da pristupe internetu koji će im olaškati online nastavu.

Takođe, novi proizvod Globaltel kompanije su Freepaid paketi koji omogućavaju neograničene minute i poruke. Freepaid paketi su veoma slični Postpaid paketima, pri čemu se najveća razlika ogleda u tome da za korišćenje Freepaid paketa ne morate imati ugovornu obavezu na 24 meseca. Cena se razlikuje samo od veličine paketa i na to se takođe dobija 1 GB dodatnog interneta za pristup online nastavi.

Ukoliko postoje đaci i studenti koji imaju poteškoća pri korišćenju i finansijskom ispunjavanju ugovorne obaveze na 24 meseca, Freepaid paketi im mogu biti od velikog značaja.

Piše: Sofija Vujošević

Leave a Reply

Your email address will not be published.