Futsalerke FON-a na trećem mestu SUUB lige

U sredu, 28. 04. 2021., se odigrala utakmica za treće mesto ženske futsal SUUB lige između ekipe FON-a i ekipe ETF-a. Obe ekipe su imale veliku želju da ostvare pobedu, ali je FON u toj želji ipak bio pribraniji.

Posle sjajne akcije, u 7. minutu utakmice Teodora Ilić postiže gol za vođstvo FON-a od 1:0. Cela utakmica je bila puna dobrih akcija, dodavanja i šuteva na obe strane. U 26. minutu utakmice, pad koncentracije ETF-a koristi Katarina Dicić koja oduzima loptu i postiže gol za konačnih 2:0.

Ekipa FON

FON je od tog momenta počeo da igra rasterećenije i polako je, bez većih problema, priveo utakmicu kraju.  Svi koji su zainteresovani da pogledaju utakmicu, mogu to učiniti putem sledećeg linka: youtu.be/HQ6pLnXSNQU

„Sada kad se sumiraju svi utisci, imam da kažem da je organizacija zaista bila na nivou. Svi u upravi su nam maksimalno izlazili u susret u smislu zakazivanja utakmica, svesni situacije i toga da se nastava uglavnom odvija online. Kako većina devojaka, kako sa mog, tako i sa drugih fakulteta, nije iz Beograda, bilo je malo problematično održati ekipu na okupu.  Recimo, mi nismo imali treninge tako da sam lično prezadovoljna igrom i željom svoje ekipe! Timski duh i odnosi koji vladaju u timu su nas doveli do trećeg mesta. Posebno sam ponosna na mlađe igračice koje su se fantastično uklopile u sastav ekipe i dale svoj maksimum. Devojke sa Etf-a su pružile jak otpor i pokazale veliku volju. Nisu nam dale ni minut vremena za opuštanje. Sjajna ekipa koja ima veliki potencijal. Čestitamo im ovim putem i golmanki želimo brz oporavak! Čestitamo svim ekipama na sjajnoj igri i fer takmičenju, sudijama na dobrom suđenju, organizatorima na strpljenju. Radujemo se novoj sezoni i nadamo se da ćemo od oktobra zaigrati pred publikom!“– Izjavila je Dunja Savić, kapiten ženske futsal ekipe FON-a

Magazin Student ovom prilikom želi da čestita futsalerkama FON-a na osvojenom trećem mestu i želi im svu sreću na narednim takmičenjima.

Piše: Bojana Krezović

Foto: Student

Student – sportske vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published.