Dubok naklon, drage dame. Da li ste za jahanje?

Da li je romantika umrla ili se samo uspavala? Gde su vitezovi 21. veka, vanvremenski ljudi i izgubljeni romantici ovog hladnog i sivog sveta? Pepeljuga trči niz stepenice dok princ iz separea obrće novu turu u pet do ponoći. Da li smo mi ubili romantiku ili su je žene odbacile? Činjenica je da seks nikada nije bio pristupačniji te se može naći na svakom ćošku i na svakoj stranici jednim klikom miša. Tako je ubijen glavni adut te priče… mašta. Više se ne mašta o poljupcu i zagrljaju i nema potrebe da zamišljamo kako devojka izgleda ispod svoje odeće obzirom da je to prva stvar koju zapazimo. Dupe i sise na izvol’te za bolji karakter i lepšu budućnost. Najbitnija stvar je kako doći do ’’Pičke’’, te smo počeli oslovljavati ceo ženski pol istim nazivom i izgleda kao da se igra zavođenja svela na kupovinu i prodaju tog polnog organa. Činjenice ukazuju da je tako a tu smo sami mi, muškarci, krivi dok su se devojke samo prilagodile postavljenom sistemu. Ljubav se ne može kupiti novcem! Ta konstantacija mi mnogo bolje zvuči u novom automobilu. Sve se palite na romantiku ali kad se pojavi lik u audiju mi koji imamo šarm idemo kući.

Naravno da niste sve takve, tu su i sestre ’’burazeri’’ koje na moj prilazak u klubu reaguju sa: ’’De si tebra, šta ima buraz?’’ te tako moj već zakržljali polni organ bacaju natrag u minus. Ako već moram da biram između Atine Ferari ili Mimi Mercedes onda uvek radije biram usamljeno veče uz kamin, crveno vino i ranije radove Mije Kalife.

Generalizacija mi nije bila namera iako u potpunosti tako izgleda. Ja sam samo hejter koji se nije snašao u današnjem svetu ispušenih opušaka. Čovek koji bi da menja sistem tako što sedi i kune poslednje pivo u frižideru. Mislim da je vreme da izvirimo iz naših rupa i da pokažemo svetu moć lepe reči, da ugrejemo parkovske klupe poljupcima i da povremeno ogrnemo devojku svojim kaputima pri izlasku iz pozorišta. Izvinite na teškim rečima, ali za bolje i nismo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.