Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

„Круна успеха” за најбоље студенте

Породична фирма „Петите Геневе Петровић“, уз подршку Амбасаде Швајцарске федерације, сада већ 12. годину заредом награђује најбоље дипломце Универзитета у Београду. За овогодишњу награду могу конкурисати сви дипломци који су, без понављања година студија, дипломирали у школској 2016/2017. години са просечном оценом вишом од 9,00 (основне или мастер студије).

 


Компанија „Петите Геневе Петровић” одговорним пословањем и жељом да улаже у развој заједнице у којој послује, сваке године одаје признање највреднијим и најталентованијим студентима Београдског универзитета. Конкурс за награду „Круна успеха” окупља најуспешније дипломце, младе и перспективне људе који се налазе пред новим изазовима, као што су запослење и изградња каријере.

 


Сваке године, одбор за доделу награде дефинише тему есеја, након чега ужи круг пријављених дипломаца своје погледе и ставове дели кроз интервју са члановима комисије коју чини независни стручни жири. Својим талентима, успесима и животним причама које су увек другачије и посебне, одабрани дипломци сваке године импресионирају чланове комисије пред којом је и ове године тежак задатак, јер бирају најбоље од најбољих.

 


Као подстрек и мотивацију за даље усавршавање, породица Петровић одлучила је да одабрани тандем дипломаца дарује Ролеx часовницима, па тако награда „Круна успеха” превазилази индивидуално признање и указује на потенцијал подршке младим стручњацима из свих области, али и на симболичан начин подстиче развој друштвене свести о будућности успешније и перспективније Србије.

Информације о конкурсу:
Конкурс је отворен од 25.10. до 08.11.2017. године. Кандидати треба да доставе следећа документа:
•    Детаљну биографију
•    Фотокопију дипломе и оверену потврду факултета о завршеним студијама
•    Фотографију новијег датума

 
Све додатне информације могуће је пронаћи на званичном сајту www.krunauspeha.rs, путем телефона 011/367-47-72 или мејла krunauspeha@havas.rs сваког радног дана од 12 до 16 часова.

 

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.