Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Почело пријављивање за 31. Београдски маратон

Пријављивање за 31. Београдски маратон, који ће се одржати 21. априла 2018. године, почело је 1. септембра, осам месеци пре овог најзначајнијег и највећег традиционалног спортског догађаја у Београду и Србији. Према информацијама које имамо, већ сада је интересовање за учешће на овом догађају изузетно велико, саопштено је из Београдског маратона.

– Изузетно нам је драго да овако рано почињемо са пријављивањем за ову манифестацију и да је тиме већ постигнут један рекорд. То је у складу са праксом сличних великих догађаја у свету, али и степеном наше припремљености за реализацију овог догађаја. С обзиром на сталну стопу раста броја учесника на претходним маратонима, како из земље тако и из иностранства, очекујемо рекордан број учесника и на следећем, 31. издању Београдског маратона – рекао је Дејан Николић, директор Београдског маратона, и додао да ће бити учињени сви напори, првенствено са Градом Београдом, да квалитетном организацијом и одређеним унапређењима задрже тај позитиван тренд, као и да наставе са промоцијом Београда и Србије у свету.

Ове године на јубиларном, 30. Београдском маратону било је 7.000 учесника у полумаратону и маратону из 70 земаља света са свих континената и 20.000 учесника у „Кока Кола” Трци задовољства.

Будући учесници могу се  пријавити на интернет-страници www.bgdmarathon.org. За сва евентуална питања заинтересовани могу да се обрате организатору на 011/3065-720 и office@bgdmarathon.org.

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.