Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Постани BELhospice волонтер!

Желите да будете део јединственог тима који је покренуо кампању за изградњу првог стационарног хосписа у Србији и део лепше стране нашег друштва? Да своје слободно време посветите онима којима је помоћ најпотребнија у виду присутности, разговора, практичних услуга; или учествујете у организацији хуманитарних догађаја; стекнете нова знања и пријатељства, будете иновативни – придружите се BELhospice волонтерском тиму!

Нова обука за волонтере биће организована од 13. марта до 16. марта 2017. у периоду од 17-20 часова у BELhospice центру. Рок за пријаву 10. март.

Чекамо вас!

Центар за палијативно збрињавање и палијативну медицину „BELhospice“ је прва специјализована организација која се бави збрињавањем терминално оболелих онколошких пацијената, на територији града Београда. У збрињавању учествују медицински тим, психо-социјални тим и обучени волонтери. Све услуге BELhospice центра су бесплатне. Fundraising тим обезбеђује средства за функционисање центра, при чему нам је неопходна помоћ младих, креативних волонтера, мотивисаних за активан допринос у организацији и реализацији хуманитарних догађаја!

Детаљније о нашем раду и активностима можете се информисати путем сајта www.belhospice.org

Више о волонтерском програму на: http://www.belhospice.org/volonteri/

За више информација о волонтерској обуци: http://www.belhospice.org/volonteri-obuka/

Послати маил контакт и ЦВ особи:

Катарина Сивчевић | Координатор за волонтере

Тел: 011 33 43 311 |мејл: katarina.sivcevic@belhospice.org

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.