Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Naptime: Паметан уређај за све који воле да спавају

Револуционарни изум под називом Naptime помоћи ће вам у савршеном кратком одмору, повећати концентрацију и расположење и утицати на већу продуктивност.

EEG сензори уређаја током спавања прате вашу мождану активност па ће вас Naptime пробудити у правом тренутку, тачније у лакој фази сна и у потпуности вас ментално освежити.

Добробити кратког дневног дремања су вишеструке. Сваки дневни сан краћи од пола сата може да помогне при разбуђивању и да побољша учење, а такође може помоћи и ако је ноћни сан био лош или прекратак.

Naptime је направљен од меморијске пене с милијардама честица осетљивих на температуру и са 3Д дизајном који оставља простор за очи, тако да не осећате никакав притисак, а уређај такође у потпуности блокира светло.

Унутрашњост маске обложена ​​је прозрачном тканином и квалитетном кожом споља, која долази у више боја. Уређај долази с HI-FI дигиталним слушалицама и успављује вас уз музику с вашег уређаја, а за буђење можете одабрати и омиљену песму.

Кратки „дремеж“ утиче на смањење фрустрација на послу, смањује раздражљивост, али и доноси боље резултате. Дремање од 10-20 минута дневно, барем три пута недељно, побољшава когнитивне способности за чак 40%, делотворније је од шољице кафе и за 37% смањује ризик смртности узрокован срчаним болестима.

Наптиме је кроз платформу Indiegogo до сада прикупио више од 34 хиљада долара и тиме готово остварио свој циљ.

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.