Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Хумани академци: Студенти Економског факултета поделили пакетиће деци из Звечанске

Студенти Економског факултета у Београду поделили су новогодишње пакетиће малишанима из Центра за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској улици.

Студенти економије поново су показали хуманост и новцем прикупљеним на хуманитарним журкама Студентског парламента Економског факултета, обрадовали малишане из Звечанске 7 новогодишњим поклонима.

– У среду су представници студената Економског факултета у Београду малишанима у Звечанској 7 поделили новогодишње пакетиће, а данас ће уручити неопходну опрему за лечење деце Центру за заштиту одојчади, деце и омладине, у Звечанској. Ово није прва акција студената. За претходних неколико година сакупљено је и донирано, у виду медицинске опреме, преко 15.000 евра различитим дечијим клиникама у Београду, са тенденцијом да се ова пракса очува и у наредном периоду – кажу представници Студентског парламента.

До сада су захваљујући овим донацијама нове апарате добили Универзитетска дечија клиника у Тиршовој, Специјална болница за церебралну парализу и развојну неурологију и ГАК „Народни фронт“, истичу представници факултета.

(http://www.blic.rs/)

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.