Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Конкурс „Клуба Суперсте“ за избор најбољих омладинских идеја

Erste банка и Фондација Докукино отворили су конкурс „Клуб Суперсте“ за нове, иновативне идеје младих које треба да доприносу унапређењу заједнице, популаризацији уметности, културе и образовања. Рок за пријаву је 14. октобар.

Програм донација је намењен појединцима и појединкама узраста од 16 до 35 година, са пребивалиштем на територији Републике Србије.

Предложене идеје треба да се реализују у местима у којима Erste банка послује, а списак општина и градова може се погледати у позиву. Рок за завршетак пројектних активости које буду изабране на конкурсу је крај 2017. године.

Поједенци и појединке своје идеје пријављују искључиво онлајн формулара доступног на платформи www.superste.net.

Након објаве пријављене пројектне идеје, учесници са Суперсте менторима раде на развоју пројеката, кроз онлајн и офлајн догађаје. Четрдесет пројеката које бира експертски тим, по избору организатора, пролази у други део такмичења а двадесет пројеката који се представљају жирију на завршном догађају одређује онлајн публика. То су пројекти који имају највећу подршку онлајн заједнице односно највећи збир поена који чине 70 процената гласова са платформе Superste.net, 15 процената лајкова прикупљени преко Фејсбук странице пројекта и 15 процената подршке прикупљене преко Твитер странице пројекта.

На завршном догађају жири бира десет победничких пројеката, а специјална награда публике додељује се оном пројекту који има највећи број гласова онлајн публике, а није изабран од стране жирија.

У оквиру конкурса „Клуб Суперсте“ биће укупно подржано 11 идеја – 10 одабраних кроз конкурс и једна награда публике. Највећи износ за подрђку појединачном пројекту у оквиру „Клуба Суперсте“ износи 200.000 динара.

Детаљније информације о конкурсу, условима и начину пријаве могу се пронаћи овде.

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.