Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Слобода говора и добра потпала за зиму

Прва два МИГ-а достављена су на аеродром у Батајници из секенд хенд „Уради сам“ шопа. Браћа Руси су још једном показали своју дарежљивост и након што наши поједу чоколаду, у жутом паковању пронаћи ће се старе делове „Ниве“ и по које крило уз упутство и сличицу. Када саставе МИГ-а треба да оперу МИГ-а, тестирају МИГ-а и попуше МИГ-а, а Србија ће коначно моћи да посматра сопствено разарање из ваздуха. Влада је захтевала да се пошаље још сличних летелица, те да у сваку сместимо по једног министра Вулина и да му олакшамо путовање за Канаду.

    Нисам био сигуран хоћемо ли пре дочекати проналазак убице јадне певачице или слетање борбених авиона, али убица је у благој предности обзиром да се о кретању полиције и активној истрази обавештава путем дневних новина. Читаву реконструкцију убиства и силан низ доказа и сведока са све већим бројем осумљичених моћи ћемо засигурно ускоро да видимо и на ТВ серији.

    Саобраћајна несрећа… Саобраћајна несрећа… Саобраћајна несрећа… где свакодневно сазнајемо број мртвих и рањених путем јавног информисања.

    Србин убијен ножем у масовној тучи са Авганистанцима у Бечу, његов пријатељ Бугарин повређен. Бугарин? Пријатељ? Опет правимо исте грешке. На другом континенту имамо цивилизоване Американце који се опет играју Американаца. Један пензионер и десет пушака, добродошли у земљу слободе. Старкеља је резервисао себи собу са прелепим погледом, скувао кафу и пустио своју омиљену музику која је надјачала и кантри певача Адлина те је пажњу његових 30.000 слушалаца усмерио на своју песму. На том десетоминутном наступу крв, срећу, сузе и зној оставило је неких 500 особа а од тога минимум 58 оставило је и више од тога. Када је обезбеђење упало у бекстејџ да растури забаву он је одлучио да одсвира и себи једну за крај… у главу. Сада вероватно у рају испија виски са Хитлером, Хусеином и њима сличнима.

    Људи су по својој природи насилни и као што сам већ једном навео, сами ћемо себе истребити. Но, доста о насиљу. Прелазимо на ведрије теме. Каталонци и Шпанци се поубијаше, богу хвала, а прошло је тек неколико дана од референдума који су прогласили неуставним. Стручњаци тврде да ће се већ следеће године Каталонија, чуј мене Војводина, Каталонија отцепити. Лео Меси као освајач премијер лиге са Барселоном. Више није немогуће.

    Жељко Јоксимовић је као херој нације присуствовао рођењу сопствене деце а позориштем су лелујале ките и гузице читавих 24 часа само за наше културно уздизање. Уметност је отишла дођавола откад се Курт Кобејн опробао у модерном сликарству коришћењем сачме уместо кичице.

    Одбојкашице су након освајања злата за најлепше девојке освојиле и оно мање битно злато. Почистиле су конкуренцију као Вучић пензије и без изгубљеног меча показале доминацију. Осврт на балкон скупштине и још једно велико хвала нашим лепотицама које испред себе имају један диван период, те им желим да још јаче прегазе сваку наредну препреку у својим животима.

    Купите и сутра примерак дневних новина да би сте били обавештени попут Коштунице и да упијете у себе свеже информације које напамет и мој кер Ђоле зна. Не заборавите да прочитате хороскоп, вероватно је истинит колико и остатак текста.

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.