Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Дубок наклон, драге даме. Да ли сте за јахање?

Да ли је романтика умрла или се само успавала? Где су витезови 21. века, ванвременски људи и изгубљени романтици овог хладног и сивог света? Пепељуга трчи низ степенице док принц из сепареа обрће нову туру у пет до поноћи. Да ли смо ми убили романтику или су је жене одбациле? Чињеница је да секс никада није био приступачнији те се може наћи на сваком ћошку и на свакој страници једним кликом миша. Тако је убијен главни адут те приче… машта. Више се не машта о пољупцу и загрљају и нема потребе да замишљамо како девојка изгледа испод своје одеће обзиром да је то прва ствар коју запазимо. Дупе и сисе на извол’те за бољи карактер и лепшу будућност. Најбитнија ствар је како доћи до ’’Пичке’’, те смо почели ословљавати цео женски пол истим називом и изгледа као да се игра завођења свела на куповину и продају тог полног органа. Чињенице указују да је тако а ту смо сами ми, мушкарци, криви док су се девојке само прилагодиле постављеном систему. Љубав се не може купити новцем! Та константација ми много боље звучи у новом аутомобилу. Све се палите на романтику али кад се појави лик у аудију ми који имамо шарм идемо кући.

Наравно да нисте све такве, ту су и сестре ’’буразери’’ које на мој прилазак у клубу реагују са: ’’Де си тебра, шта има бураз?’’ те тако мој већ закржљали полни орган бацају натраг у минус. Ако већ морам да бирам између Атине Ферари или Мими Мерцедес онда увек радије бирам усамљено вече уз камин, црвено вино и раније радове Мије Калифе.

Генерализација ми није била намера иако у потпуности тако изгледа. Ја сам само хејтер који се није снашао у данашњем свету испушених опушака. Човек који би да мења систем тако што седи и куне последње пиво у фрижидеру. Мислим да је време да извиримо из наших рупа и да покажемо свету моћ лепе речи, да угрејемо парковске клупе пољупцима и да повремено огрнемо девојку својим капутима при изласку из позоришта. Извините на тешким речима, али за боље и нисмо.

Padaju cene
0 Discussions on
“Дубок наклон, драге даме. Да ли сте за јахање?”
  • Tebra kad ne bi tražio devojku u klubovima i kad bi odvojio pogled od sponzoruša koje ti prvo svoje sise gurnu u facu, možda bi video devojke koje su zapravo drugačije i čekaju da prestaneš da trčiš za polugolim ribama. To što nisi hteo da generalizuješ ne znači da to nisi uradio. I kuknjava na ćirilici u studentskom magazinu kako ne jebeš nije članak.

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.