Počelo prijavljivanje za 31. Beogradski maraton

Prijavljivanje za 31. Beogradski maraton, koji će se održati 21. aprila 2018. godine, počelo je 1. septembra, osam meseci pre ovog najznačajnijeg i najvećeg tradicionalnog sportskog događaja u Beogradu i Srbiji. Prema informacijama koje imamo, već sada je interesovanje za učešće na ovom događaju izuzetno veliko, saopšteno je iz Beogradskog maratona.

– Izuzetno nam je drago da ovako rano počinjemo sa prijavljivanjem za ovu manifestaciju i da je time već postignut jedan rekord. To je u skladu sa praksom sličnih velikih događaja u svetu, ali i stepenom naše pripremljenosti za realizaciju ovog događaja. S obzirom na stalnu stopu rasta broja učesnika na prethodnim maratonima, kako iz zemlje tako i iz inostranstva, očekujemo rekordan broj učesnika i na sledećem, 31. izdanju Beogradskog maratona – rekao je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona, i dodao da će biti učinjeni svi napori, prvenstveno sa Gradom Beogradom, da kvalitetnom organizacijom i određenim unapređenjima zadrže taj pozitivan trend, kao i da nastave sa promocijom Beograda i Srbije u svetu.

Ove godine na jubilarnom, 30. Beogradskom maratonu bilo je 7.000 učesnika u polumaratonu i maratonu iz 70 zemalja sveta sa svih kontinenata i 20.000 učesnika u „Koka Kola” Trci zadovoljstva.

Budući učesnici mogu se  prijaviti na internet-stranici www.bgdmarathon.org. Za sva eventualna pitanja zainteresovani mogu da se obrate organizatoru na 011/3065-720 i office@bgdmarathon.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.