Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Грађевински факултет преко пенал лутрије до трећег места

У борби за треће место рукометне лиге СУУБ екипа Грађевинског факултета је савладала рукометаше Саобраћајног факултета после седмераца резултатом 21:19 (17:17).

Ова утакмица пре свог почетка није имала израженог фаворита, мада је већина давала благу предност Саобраћајцима због њихових феноменалних игара током сезоне, а и чињенице да један од најбољих играча Грађевинаца Минић није наступао на овом мечу. Сам почетак меча је припао екипи Грађевинског факултета која је фуриозном игром стекла предност од четири гола.

 

 

Екипа Саобраћајног у тим тренуцима меча није личила на себе, промашивали су зицере у нападу што је доводило до нервозе и додатних грешака у одбрани. Како би консолидовали своју екипу и прекинули серију противника Саобраћајци узимају тајм-аут.

 

 

Од тог тренутка на терену је постојала само једна екипа, Грађевински факултет као да је изгубио почетни залет што су Саобраћајци искористили и серијом од 8:2 преокренули резултат у своју корист, па се на полувреме отишло при резултату 9:7 у корист Саобраћајног факултета..

 

 

Крај полувремена је обележла повреда капитена Грађевинаца Цвијовића, који је изнесен са терена па је било јасно да у наставку меча неће моћи да помогне својој екипи.

 

 

Друго полувреме је започело са два нова гола екипе Саобраћајног факултета, који је тада стекао осетну предност за даљи наставак утакмце. Деловало је да ће утакмица ући у рутинско одржавање предности Саобраћајаца али тада на сцену ступа Стевановић који уз помоћ саиграча не дозвољава да Саобраћајни факултет преломи утакмицу.

 

 

Грађевинци су полако али сигурно топили предност противника и играли стрпљиво, да би у последњем минуту меча изједначили  резултат и омогућли себи прилику да изађу као победници после пенал лутрије.

У регуларном делу меча у екипи Саобраћајног факултета најзапаженији су били Токовић и Млађеновић  са четири погодка, док је екипу Грађевинског факултета предводио сјајни Стевановић са чак девет голова.

Прве две серије седмераца донеле су погодке на обе стране, сигурни су били Токовић и Николић за Саобраћајце док су за Грађевинце погађали Стевановић и Карајовић. Екипа Саобраћајног факултета затим промашује два покушаја са линије седам метара, док Грађевинци остају концентрисани и са два нова гола обезбеђују себи победу и освојено треће место.

 

 

Екипа Саобраћајног факултета је спортски честитала противнику и обе екипе су аплаузима испраћени са терена СЦ Шумице.

 

 

Судије: Сајић Марко, Минић Урош.

Грађевински факултет: Цвијовић С. (К) 1, Илић О. 1, Лалић Ф. 2, Карајовић Ђ., Карајовић Н. 3, Николић М. 1, Стевановић Ђ. 9, Стојановић С. 3, Јовановић Н., Матић А. 1.

Саобраћајни факултет: Ђурашић О., Прчетић Н., Брзован Н. 2, Денић Д. 2, Николић А. 3, Шмигић П. 3, Млађеновић М. 4, Токовић П. 4, Аћимовић А. (К), Стевановић С. 1, Поповић С., Томовић Ђ., Бркић А., Петрешевић С.

Аутор фотографије Нађа Илић
Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.