Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Комбиновани састав ФОН-а прејак за ЕТФ

Рукометаши Факултета организационих наука савладали су екипу Електротехничког факултета резултатом 26:19(12:8) и пласирали се у полуфинале рукометне лиге СУУБ, где чекају бољег из дуела Медицински факултет-Грађевински факултет.

Екипа ФОН-а је у овом мечу наступила у комбинованом саставу, што због проблема са повредама, што због тога јер је део екипе отпутовао на међународни турнир у Валенсији. Овакву ситуацију екипа ЕТФ-а је покушала да искористи, па је од самог старта меча кренула са јаком одбраном која их је и красила током целог такмичења. Из одбране рукометаши ЕТФ-а су градили напад, па су до средине првог полувремена држали гол предности. Умор у екипи ЕТФ-а је био пресудан, Фоновци су то осетли, појачали ритам и успели да резултат преокрену у своју корист до краја полувремена.

У другом полувремену ФОН се серијом од 3:0 брзо одлепио на још већу разлику, па је тада питање победника већ било решено. У тим тренуцима меча Кнежевић је капитенски предводио своју екипу и није дозволио својим момцима да се предају, па је ЕТФ у пар наврата долазио на четири гола заостатка. Екипа ФОН-а је са друге стране погађала преко Ћирића, Аничића и Шорака, те срушила све наде ЕТФ-у да се може вратити у меч.

Екипа ЕТФ-а нема за чим да жали, показали су добру игру и јак карактер који је ипак био недовољан за екипу ФОН-а која је главни фаворит за освајање рукометне лиге СУУБ.

Нерешива енигма за екипу ЕТФ-а био је капитен ФОН-а Растко Аничић који је постигао чак 12 голова, док се у екипи ЕТФ-а  истакао Ковачевић са шест.

Факултет организационих наука: Аничић Р. (K) 12, Ћирић С. 5, Бракус Н. 1, Шорак Ф. 6, Кнежевић Л., Бијелић Н. 1, Сајовиц Н. 1.

Електротехнички факултет: Кнежевић Н., Жарковић М. 1, Ковачевић С. 6, Кнежевић М. (K)  4, Радовић Н. 2, Кезић С. 2, Стојковић М., Стојановић О., Шошкић П. 4.

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.