Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Комбиновани састав ФОН-а прејак за ЕТФ

Рукометаши Факултета организационих наука савладали су екипу Електротехничког факултета резултатом 26:19(12:8) и пласирали се у полуфинале рукометне лиге СУУБ, где чекају бољег из дуела Медицински факултет-Грађевински факултет.

Екипа ФОН-а је у овом мечу наступила у комбинованом саставу, што због проблема са повредама, што због тога јер је део екипе отпутовао на међународни турнир у Валенсији. Овакву ситуацију екипа ЕТФ-а је покушала да искористи, па је од самог старта меча кренула са јаком одбраном која их је и красила током целог такмичења. Из одбране рукометаши ЕТФ-а су градили напад, па су до средине првог полувремена држали гол предности. Умор у екипи ЕТФ-а је био пресудан, Фоновци су то осетли, појачали ритам и успели да резултат преокрену у своју корист до краја полувремена.

У другом полувремену ФОН се серијом од 3:0 брзо одлепио на још већу разлику, па је тада питање победника већ било решено. У тим тренуцима меча Кнежевић је капитенски предводио своју екипу и није дозволио својим момцима да се предају, па је ЕТФ у пар наврата долазио на четири гола заостатка. Екипа ФОН-а је са друге стране погађала преко Ћирића, Аничића и Шорака, те срушила све наде ЕТФ-у да се може вратити у меч.

Екипа ЕТФ-а нема за чим да жали, показали су добру игру и јак карактер који је ипак био недовољан за екипу ФОН-а која је главни фаворит за освајање рукометне лиге СУУБ.

Нерешива енигма за екипу ЕТФ-а био је капитен ФОН-а Растко Аничић који је постигао чак 12 голова, док се у екипи ЕТФ-а  истакао Ковачевић са шест.

Факултет организационих наука: Аничић Р. (K) 12, Ћирић С. 5, Бракус Н. 1, Шорак Ф. 6, Кнежевић Л., Бијелић Н. 1, Сајовиц Н. 1.

Електротехнички факултет: Кнежевић Н., Жарковић М. 1, Ковачевић С. 6, Кнежевић М. (K)  4, Радовић Н. 2, Кезић С. 2, Стојковић М., Стојановић О., Шошкић П. 4.

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.