Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Инфо дан о Еразмус+ могућностима за младе

Информативна секција ¿Qué Pasa? и Вега омладински центар вас позивају на Инфо дан о Еразмус+ могућностима за младе на коме ће бити реч о ЕВС-у (Европском волонтерском сервису), као и о осталим пројектима (омладинске размене и тренинзи) који су финансирани од стране Европске Уније, кроз програм Еразмус+.

 

Програм ће вам представити Јована Дивац, координаторка Еразмус+ пројеката у Вега омладинском центру и бивша ЕВС волонтерка, у сарадњи са ¿Qué Pasa? тимом. Такође, бићете у прилици да саслушате искуства две специјалне гошће – Милену Димић, бившу ЕВС волонтерку, и Соњу Соколов, учесницу омладинских размена.

 

Адреса: Филолошки факултет (Сала за седнице), Студентски трг 3

Датум: понедељак, 10. Април, од 18 часова

 

Због ограниченог броја места пријаве су ОБАВЕЗНЕ и врше се попуњавањем кратког формулара до 8. априла у 12 ч. када ћете бити обавештени о резервацији места.

Линк за формулар: https://goo.gl/forms/6f7Yokm0ytqTKki52

 

Шта је Еразмус+?

 

Еразмус+ је програм Европске Уније чија је област деловања везана за образовање, омладину и спорт, а траје од 2014-2020. Године. Еразмус+ Млади је заменио програм Млади у акцији. Неки од циљева програма су: развијање вештина младих, промоција активног грађанства, мултикултуралност, толеранција, вишејезичност… Једини услов за учествовање у Еразмус+ пројектима за младе је имати минимум 13 година и живети у Европској Унији или некој од партнерских земаља (на пример: Србији!)

 

Дођите, прикупите информације, наоружајте се добром вољом и пођите на пут! Искористите јединствену прилику да откријете Еразмус+ програм, сазнате како да аплицирате за пројекте и чујете незаборавна искуства младих који су већ учествовали!

 

За додатна питања пишите нам на: vegayc.youthmobility@gmail.com

Линк за догађај на Фејсбуку: https://www.facebook.com/events/240678583064563/

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.