Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Јубиларни BBICC у Београду

У Београду ће се по пети јубиларни пут одржати светско студентско такмичење у решавању пословне студије случаја, Belgrade Business International Case Competition (BBICC). Такмичење ће се одржати у периоду од 3. до 8. априла на Факултету организационих наука (ФОН).

Београд ће имати прилику да угости студенте са 16 престижних светских универзитета и бизнис школа. На такмичењу ће поред тима са ФОН-а, као представника Универзитета у Београду, учествовати студенти са универзитета из Америке, Аустралије, Канаде, Данске, Норвешке, Португалије, Тајланда, Сингапура.

Такмичарски део се састоји од решавања две студије случаја, које ће се решавати 5 и 24 сата. Студенти ће представљати своја решења испред стручног и еминентног жирија сачињеног од топ менаџера и консултаната водећих компанија у Србији. Завршница такмичења ће се одржати у суботу, 8. априла, где ће жири одредити три најбоља решења. Сви који буду желели да прате велико финале ће имати могућност гледања livestream-a.

Циљ BBICC-a је да изазовним студијама случаја подстакне студенте да повезују знање и претходно стечено искуство, да буду иновативни, веома детаљни и аналитични у решавању, и на крају да решење представе користећи одличне презентационе вештине и спремне аргументе на питања жирија.

Тимови ће стићи у Београд пре званичног отварања које ће се одржати у уторак, 4. априла на ФОН-у. Поред решавања два пословна проблема, такмичари и њихови ментори ће имати прилику да се упознају са српском традицијом, културом и обичајима.

BBICC представља јединствену прилику за студенте из целог света да учествују на једином такмичењу оваквог карактера у читавој југоисточној Европи.

За више информација посетити сајт: www.bbicc.org

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.