Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Расписан нови конкурс за размену студената, Green Tech WB

У оквиру GREEN-TECH-WB мреже за мобилност, отворен је нови конкурсни рок за пријаву који ће трајати до 28. фебруара 2017. године, за мобилности које се могу реализовати током академске 2017/2018. године.

У актуелном конкурсном року доступне су стипендије за размене студената на основним и постдокторским студијама, као и за размене академског и административног особља.

GREEN-TECH-WB мрежом размене обухваћен је широк круг студијских програма, са посебним фокусом на иновативне технологије и одрживи развој.

Универзитет у Крагујевцу и Универзитет у Нишу су пуноправни партнери у GREEN-TECH-WB мрежи, те је студентима који студирају на овим високошколским институцијама доступна могућност мобилности на некој од следећих партнерских институција: Универзитет Виго (Шпанија), Универзитет Порто (Португал), Универзитет Падерборн (Немачка), Универзитет Љубљана (Словенија), Универзитет економије Катовице (Пољска), Универзитет Сплит (Хрватска), Универзитет хемијске технологије и металургије Софија (Бугарска) и Универзитет Леон (Шпанија).

За више информација и пријаве, посетите сајт http://green-tech-wb.uvigo.es/

 

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.