Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Прилике за праксе и стицање радног искуства на онлајн сајму

Седми регионални онлајн сајам „Виртуални дани каријера и знања“ почиње 19.октобра. 

И ове године, седми пут заредом, одржаће се највећи регионални онлајн догађај – сајам запошљавања и образовања „Виртуални дани каријера и знања 2016“. Сајам ће бити активан у периоду од 19. до 26. октобра на веб адреси www.dankarijera.com. Овај већ традиционални догађај, организују три најпосећенија портала за запошљавање и образовање у региону – из Србије сајт Poslovi.infostud.com, у сарадњи са Инфостудовим сајтом посвећеним образовању NajStudent.com, портал MojPosao.net из Хрватске и Posao.ba из Босне и Херцеговине.

Током осам дана трајања сајма, посетиоци ће моћи да му приступе у било које време из својих домова и да прегледају огласе за посао, праксе, као и обуке и курсеве за развој каријере, као и да путем цхат сервиса разговарају са послодавцима и представницима едукативних установа.

Ове године, уз велики број радних места оглашених на сајму, посебан фокус биће на праксама, што је прилика за све оне којима недостаје радно искуство да га на овај начин стекну.

Иако се сајам одржава на Интернету, централни догађај на њему представљају панел дискусије које ће се одржати у просторијама ЛИНК групе у Земуну, током којих ће послодавци и успешни предузетници говорити о значају пракси, односу формалног и неформалног образовања за развој каријере.

Онлине сајам је за протеклих пет година имао преко 1.106.000 посета, а само прошле године је забележено рекордних 256 000 посета.

Међу излагачима на сајму ће се ове године наћи: Philip Morris, Infostud, Delhaize, Lion grupa, Milšped, Wurth, Delphi, Accenture, Nelt, Naftna industrija Srbije, Ernst&Young, TLScontact, Unicredit banka, eFront, Novomatic Lottery Solutions, Predstavništvo Joorney LLC Beograd, Università Cattolica iz Milana и Australian Trade Commission – Ambasada Australije.

Од регионалних излагача, који наступају истовремено на сва три тржишта, до сада су се пријавили Нестле, Инфобип, Адико банка и Лидл.

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.