Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Конкурс Траг фондације „Демократија, то сам ја“

Траг фондација је, у оквиру пројекта „Real say on policy“, расписала позив за подношење предлога пројеката који се односе на креирање и реализацију културних, уметничких и/или медијских садржаја који су усмерени на иницирање и отварање јавне дебате о улози и учешћу грађана у демократским процесима. Рок за пријаву је 12. октобар.

Право учешћа на конкурсу имају организације цивилног друштва које су регистроване и делују на територији Републике Србије.

Предложени културни, уметнички и медијски садржаји могу бити различити, али предност це имати иницијативе које користе иновативне и ангажоване приступе као што су: stand-up и флеш моб перформанси, вирални онлајн, али и медијски садржаји, ангажовани театар, хип-хоп и други ангажовани музички правци, уличне акције са грађанима, уметничке инсталације и слично.

Садржаји треба да буду реализовани на регионалном и локалном нивоу, као и да обухвате више градова и/или општина у региону (минимално 4).

Висина донације која може бити одобрена по пројекту је 3000 долара у динарској противвредности, наводи се у позиву.

Детаљније информације о конкурсу, као и пријавни обрасци, могу се пронаћи овде.

Пријава на конкурс врши се искључиво електронским путем, на мејл zastupanje@tragfondacija.org.

Пројекат „Real say on policy“ спроводи Траг фондација у партнерству са удружењем ЦРТА, Националном коалицијом за децентрализацију (НКД) и Фондацијом Славко Ћурувија, уз финансијску подрску Америчке агенције за међународни развој (USAID).

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.