Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

ПРВИ MOUNTAIN MUSIC FEST НА ДИВЧИБАРАМА

Љубитељи планина, музичких фестивала, авантура, рекреације и забава у природи, овог лета имаће сјајну прилику да учествују у многобројним садржајима који се припремају за први прави планински фестивал – Mountain Music Fest. Фестивал ће бити одржан 20. августа у ауто-кампу „Бреза“ на Дивчибарама под слоганом – Удахни звук.

Око фестивала окупљена је група младих ентузијаста који имају различита интересовања, воле изазове, обожавају природу и имају заједничку жељу и спремност да град Ваљево и Дивчибаре промовишу у нови културно-спортски и туристички центар Србије.

Током дана на Music Stage-у наступиће бендови Nuur и Rezzedo, мајстор усне хармонике Pera Joe и камерни хор. Вече је резервисано за Irie Fm – бенд који је 2012. на најпрестижнијем reggae фестивалу Rototom освојио награду за најбољи млади европски reggae бенд.

Упоредо са музичким програмом посетиоци ће имати прилику да учествују у бројним додатним садржајима и радионицама: Avantura park, Orijentiring, Sherwood forest, Yoga livadica, Astro Stage, Отворено осматралиште, Уз пиво са научником и Гастро кутак. За најмлађе је организована радионица – Дивчибарски калеидоскоп.

Фестивал се отвара у суботу, 20. августа 2016. у 12 часова и траје до 22 сата.

Карте ће се продавати на самом фестивалу, а цена карте биће 200 динара.

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.