Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Сат који вас диже из кревета, електрошоковима

Прилично је незгодно када легнете касно у ноћ, скоро пред зору а ујутру имате предавања са којег не смете да изостанете, заказан преглед код лекара, резервисан термин за нову личну карту или аутобус на који не смете да закасните. У тим тренутцима, многи, нарочито они слабе воље а готово сви смо такви, ће се одлучити да продуже блажено стање сна за још који минут. Проблем је када се тај минут претвори у сат и када је кашњење неминовно. Захваљујући модерној технологији, која не престаје да нас свакодневно изненађује својом иновативношћу, на сцену ступа Павловљев сат. Ако сте помислили на оног Павловљева што је мамио псе са храном и звуковима, у праву сте.

Павловљев сат је посебно осмишљена справа која ће вас истерати из кревета, електрошоковима. Интензитет електро – удара ће зависити од апликације и ваше слободне процене, тј.ви сами подешавате која јачина струје је потребна да би устали из кревета и то све на вашем мобилном телефону.

Креатори Палвовљевог сата кажу да се помоћу ове необичне справице могу лечити разни пороци, као што је на пример, пушење. Њихова истраживања су показала да особа након свега пет пута,  баца цигратеру из руку и устаје из кревета без оних додатних десет минута.

Ако имате неки порок и желите да истренирате сами себе, као што је то радио Павловљев са псима, треба да издвојите око 80 долара и да се препустите електрошоковима.

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.