Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

На продају кућа за чаробњака

У савезној америчкој држави Охајо, на тржишу некретнина појавила се кућа која је окарактерисана као савршено место за живот и бављење магијом. Кућа се налази на скромних 700 хектара земље, окружена је планинама које одузимају дах и сликовитим рекама, саграђена на месту где је клима благонаклона а природа незагађена. Сјајно место за каквог чаробњака.

02-home-fit-for-a-wizard

Ако икада будете имали прлику да се прошетете у близини те куће, можда у потрази за неким чаробњаком, приметићете да су врата на кући направљена од махагонија, довезеног из далеког Бразила, да су на улазу, у дрвету изрезбарени орлови, којоти и лосос.

16-home-fit-for-a-wizard

Направљена као оличење природе, без ивица и сасвим обла, ова кућа је завршена 2016. године. Има само 8.800 квадратних метара од којих је сваки метар засебна, инспиративна прича сачињена од песка, камена и дрвета. Прозори су високи како би јутарње или вечерње сунце, на миру могло да осветљава сваки кутак куће, док су плафони сачињени од плавкастог материјала који подсећа на небо.

11-home-fit-for-a-wizard

Можда неки чаробњак и одлучи да се настани у тој нестварној кући, без комшија и буке која долази са њима, ако, којим случајем, има 8, 2 милиона долара вишка.

17-home-fit-for-a-wizard

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.