Магазин Студент

Магазин Студент, најстарије студентско гласило на Балкану

Music Test 2015– тестирање за најталенованије рок, поп и хип – хоп ауторе

Music Test 2015 је музичка манифестација посвећена афирмацији аутора у три жанра: поп, рок и хип – хоп. Манифестација има такмичарски карактер, а најталентованије музичаре очекује снимање албума и спота.

MT promo 4

Места за прве три Music Test аудиције су попуњена! Ако сте музички аутор у рок, поп или хип – хоп жанру, пожурите са пријавама! Упражњена су места за још четири аудиције, а најбоље  музичаре на крају овог специфичног музичког маратона очекују вредне награде – снимање албума и спота!

Music Test даје шансу младим, неафирмисаним музичарима да се попењу на сцену и под светлима рефлектора представе своју музику. Све што треба да ураде је да се пријаве преко сајта musictest.org, пошаљу свој демо или други снимак и организатори ће им се јавити и помоћи им да се припреме за први наступ.

MT promo 3

Music Test је први пут одржан 2014. године, а ове године тражимо најталентованије музичке ауторе целе јесени. Прва аудиција одржаће се 5. септембра у Београду, а преосталих шест до краја новембра 2015. године. Победници у сва три жанра биће проглашени у вечери великог финала у децембру 2015. године.

Организатори охрабрују све музичке ауторе да се пријаве, без обзира на њихов социо – економски статус, град из ког долазе или друге различитости, јер поред доприноса развоју културног и уметничког живота Србије, желе да развијају и здрав такмичарски дух и дају шансу свима.

Више информација можете пронаћи на сајту musictest.org и званичним Facebook и Twitter странама манифестације.

Padaju cene

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.